Видеодиагностика на канали е модерен и ефективен метод за идентифициране на проблеми в канализационните системи без необходимостта от разрушаване. Технологията включва използването на специализирана камера, която се въвежда в каналите, за да предостави ясна и точна визуализация на състоянието им. Това е идеалният начин за откриване на запушвания, повреди, пропуквания и други проблеми, което позволява бързо и точно диагностициране и планиране на необходимите ремонти.

Методи за видеодиагностика на канали

Методите за видеодиагностика на канали включват използването на различни типове камери, които могат да бъдат подводни и устойчиви на влага, за да осигурят ясен образ въпреки трудните условия. Камерите са оборудвани със светлини и се управляват дистанционно, което позволява детайлно изследване на каналите без намесата на човек. Тази технология помага за идентифициране на малки и скрити проблеми, които могат да ескалират ако не бъдат отстранени навреме.

Техника за видеодиагностика на канал

Фирмата ни разполага с различни камери за диагностика от типа:

Бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за диагностика на тръби с диаметри от ø 50 до ø 300. Тя дава възможност за преглед без прекъсване на тръби с дължина до 50 м.

Роботизирана дистанционно управляема камера снабдена с електронен брояч на метрите и зум за диагностика на тръби от ø100 до ø 1500. Тя е с възможност за заснемане без прекъсване на тръби с дължина до 100м.

С правилна и навременна диагностика на тръбите ремонтът им ще бъде значително по-лесен за нас и Вас! Разгледайте снимките от галерията ни с оборудването, което притежаваме и използваме. Персоналът ни работи отлично след проведени обучения и ще свърши работата в най-кратък срок.

С почистването и профилактиката на канали можем да избегнем запушването

Почистването и профилактиката на каналите помагат за предотвратяване на запушванията, които могат да причинят множество проблеми, включително неприятни миризми, преливане на отпадъчни води и повреди на имущество. Регулярното поддържане на системата не само гарантира нейната ефективност, но и спестява значителни средства, които биха били необходими за спешни ремонти или пълна замяна на канализационни компоненти.

Видеодиагностика на канали в София

Нашата услуга по видеодиагностика на канали в София предлага бързо и точно решение за анализ на състоянието на вашите канализационни системи. Разполагаме с най-новото оборудване и обучени специалисти, които могат да достигнат до всяка част на града, осигурявайки качествена и надеждна услуга за домове, офиси и индустриални сгради.

 

Фирма Евроканал ЕООД извършва видеодиагностика на канали за своите клиенти без заявка в следните квартали и жилищни райони на град София: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя. Обслужваме и град Бургас, квартали: Славейков, Изгрев, Лазур, Меден рудник, Крайморие, Сарафово, Ветрен и други

Видеодиагностика на канали - цени

Цените за видеодиагностика на канали се определят в зависимост от обхвата на диагностицирането, дължината на канализационната система и сложността на проблема. В Евроканал, ние предлагаме конкурентни цени и прозрачно ценообразуване, за да може всеки клиент да получи висококачествена услуга на достъпна цена. Свържете се с нас за персонализирана оферта, която да отговаря на вашите специфични нужди и очаквания.

Често задавани въпроси

Реагираме бързо и отговорно, ценим времето Ви, и се стремим да сме при Вас, на посочения адрес в рамките на 30 до 60 минути, според трафика на деня. Нашата цел е бързо и качествено обслужване, решение на проблема и доволни клиенти.

Да, нашето работно време е 7 дни в седмицата, както и на празници ние разполагаме с дежурни екипи. Защото ситуации с канали могат да възникнат по всяко време и проблемът изисква бързо решение и отстраняване на проблема.

Да, това е важно, сигурно и отговорно. Фирмата е сертифицирана по ИСО и е с внедрена система за управление на качеството, както и безопасни условия на труд и задължително опазване на околната среда. Екипите ни са професионални и са оборудвани със специално работно облекло и лични предпазни средства.

Извършването на видеодиагностика изисква време. Тя трябва да бъде извършена прецизно и професионално. Видеодиагностиката зависи от параметри като дължината на трасето, точки за достъп и брой на каналите за диагностика.

Първо се констатира какъв е проблемът. Следващата стъпка е ВиК инженер да извърши оглед , след което ще бъде изготвена оферта (количествено стойностна сметка).При съгласие с оферираната цена от страна на клиента, ще бъде извършен ремонта.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ