Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове, молове и административни сгради. Почистване на шахти в подземни паркинги и гаражи. Екип на Евроканал ЕООД ще дойде на място и ще извърши почистването качествено и в кратки срокове.

Специализираната техника с която разполага фирмата позволява безпроблемен достъп до подземните етажи за работа по изпомпване или отпушване на утайници и шахти. Комбинираните ни машини с капацитет 2,5 м3, 10м3, 15м3, 23м3 и 26 м3 са оборудвани съобразно всички съвременни изисквания и стандарти.

Почистване на мазниноуловители

Мазниноуловителите са предназначени да предпазват канализационните системи от натрупването на мазнини и други отпадъци, което може да доведе до сериозни запушвания. Нашата услуга включва почистване на мазниноуловители както и на каломаслоуловителтие и утайнициге, като по този начин се осигурява ефективността и дълготрайността на вашата канализационна система, намалявайки риска от аварии и неприятни миризми.

Почистване на кладенци

Нашата услуга по почистване на кладенци включва извличане на натрупаните утайки и замърсители и възстановяване на оптималните условия за използване на кладенца. Това е особено важно за кладенци, които се използват за питейна вода или за поливни системи. Предлагаме почистване на сонди, шахти и кладенци с различна дълбочина и диаметър. 

Почистване на автомивки и бензиностанции

Автомивките и бензиностанциите имат нужда от почистване на мазни отлагания и твърди елементи, както и много други замърсявания. Това е нужно, за да бъдат поддържани съображенията в отлично работно състояние. Нашият екип ще е погрижи за отстраняването на всички отпадъчни вещества и тяхното отстраняване, за да може спокойно да управлявате бизнеса си на най-високо ниво.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ